Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήση Ειδοποιήσεων

Για ποια γεγονότα μπορώ να ενημερώνομαι από το giortazei.gr?

Το giortazei.gr μπορεί να σε ενημερώνει στο email σου για γιορτές, γενέθλια, επετείους καθώς επίσης και άλλα γεγονότα που θες εσύ.

Για γιορτές επιλέγεις εσύ για ποιες θέλεις να ενημερώνεσαι.

Για γενέθλια, επετείους και άλλα γεγονότα μπορείς να προσθέσεις πολύ εύκολα μόνος σου αυτά που θέλεις από τη σελίδα « Προσθήκη ειδοποιήσεων» ή να εισάγεις τα γενέθλια των φίλων που θες αυτόματα από το Facebook

Πώς αποθηκεύω τις γιορτές και τα γεγονότα που με ενδιαφέρουν?

Αφού συνδεθείς στο Giortazei.gr, για να προσθέσεις κάποια γιορτή και να ενημερώνεσαι για αυτή απλά κάνεις κλικ στο κουμπί « Προσθήκη» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε όνομα (στη λίστα με τις γιορτές ανά μήνα ή σε κάθε σελίδα με τις πληροφορίες της γιορτής). Αν δεν έχεις συνδεθεί τότε πατώντας στο κουμπί « Να ενημερωθώ» το σύστημα σε προτρέπει να συνδεθείς και μετά ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία προσθέτεις τις γιορτές που σε ενδιαφέρουν.

Για την προσθήκη κάποιου άλλου γεγονότος (γενεθλίων, επετείου, άλλων γεγονότων κλπ.) χρησιμοποιείς την σελίδα προσθήκης και συμπληρώνεις τα απαραίτητα στοιχεία.

Πως και κάθε πότε ενημερώνομαι από το Giortazei.gr για τα γεγονότα?

Το Giortazei.gr σε ενημερώνει μέσω email για κάθε γεγονός που έχεις επιλέξει να ενημερώνεσαι, την ημέρα που συμβαίνει το γεγονός αλλά και x ημέρες νωρίτερα (όπου x οι ημέρες που έχεις επιλέξει κατά την προσθήκη του γεγονότος. Η προκαθορισμένη τιμή είναι 1 ημέρα πριν)

Γιατί να χρησιμοποιήσω την λειτουργία "Αυτόματη Προσθήκη Γενεθλίων"?

Με την λειτουργία «Αυτόματη Προσθήκη Γενεθλίων» δεν χρειάζεται να εισάγεις ένα ένα τα γενέθλια των φίλων σου. Μπορείς πολύ απλά με ένα κλικ να εισάγεις τα γενέθλια των φίλων σου στο facebook (με δική σου επιλογή) και να ενημερώνεσαι για αυτά από το Giortazei.gr μαζί με όλα τα υπόλοιπα γεγονότα που έχεις επιλέξει

Έκανα κάποιο λάθος σε κάποιο γεγονός. Μπορώ να το διορθώσω και πως?

Αν κατά την εισαγωγή κάποιου γεγονότος έκανες κάποιο λάθος στα στοιχεία, μπορείς πολύ απλά να το διορθώσεις από τη σελίδα «Επεξεργασία Ειδοποιήσεων».

Βρίσκεις το γεγονός προς διόρθωση, ενημερώνεις το αντίστοιχο πεδίο και πατάς το κουμπί «Αποθήκευση»

Τι κάνω όταν δεν θέλω πλέον να ενημερώνομαι για κάποιο γεγονός?

Αν υπάρχει κάποιο γεγονός (γιορτή,γενέθλια,επέτειος, κλπ) για το οποίο δεν επιθυμείς πλεον να ενημερώνεσαι, μπορείς να το αφαιρέσεις από τις ειδοποιήσεις σου πηγαίνοντας στη σελίδα «Επεξεργασία Ειδοποιήσεων».

Σε αυτή τη σελίδα, πατώντας το αντίστοιχο κόκκινο κουμπί δίπλα στην ειδοποίηση, το γεγονός αφαιρείται από το λογαριασμό σου και δεν θα λαμβάνεις πλέον ειδοποίηση από το Giortazei.gr.

Για προχωρημένους

Πως μπορώ να εισάγω πολλές γιορτές μαζί και όχι μία μία?

Αν βρίσκεσαι στην λίστα με τις γιορτές (ανά μήνα ή αλφαβητικά) και έχεις κάνει login (αλλιώς θα σου ζητηθεί) τότε κρατώντας πατημένο το πλήκτρο "Ctrl" και κάνοντας κλικ στο κουμπί « Προσθήκη ειδοποίησης» στις γιορτές που σε ενδιαφέρουν, οι γιορτές εισάγονται στο λογαριασμό σου.

Αφού τελειώσεις, κλείνεις όλα τα tab που έχουν ανοίξει στον browser.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να αφαιρέσεις και πολλαπλές γιορτές

Πώς μπορώ να εισάγω αυτόματα τα γενέθλια των φίλων μου?

Με την λειτουργία «Αυτόματη Προσθήκη Γενεθλίων» δεν χρειάζεται να εισάγεις ένα ένα τα γενέθλια των φίλων σου. Μπορείς πολύ απλά με ένα κλικ να εισάγεις τα γενέθλια των φίλων σου στο facebook (με δική σου επιλογή) και να ενημερώνεσαι για αυτά από το Giortazei.gr μαζί με όλα τα υπόλοιπα γεγονότα που έχεις επιλέξει

Ο λογαριασμός μου

Πως μπορώ να αλλάξω το Όνομα Χρήστη?

Δυστυχώς το όνομα χρήστη δεν αλλάζει. Μπορείς όμως να αλλάξεις τα στοιχεία "Όνομα" και "Επίθετο" από τη σελίδα «Επεξεργασία Προφίλ».

Σε αυτή τη σελίδα μπορείς να αλλάξεις και το ψευδώνυμό σου καθώς επίσης και τα υπόλοιπα στοιχεία του λογαριασμού σου.

Πως μπορώ να αλλάξω το password μου?

Μπορείς να αλλάξεις το password σου από τη σελίδα «Επεξεργασία Προφίλ».

Γιατί πρέπει να συνδεθώ (εγγραφώ) στο Giortazei.gr για να το χρησιμοποιήσω?

Για να μπορέσει το Giortazei να σε ενημερώσει για τα γεγονότα που έχεις επιλέξει χρειάζεται να ξέρει το email σου. Επίσης για να μπορείς να χειρίζεσαι όλες τις ειδοποιήσεις σου είναι απαραίτητο να έχεις έναν λογαριασμό.

Πως μπορώ να διαγραφώ από το Giortazei.gr?

Για να σταματήσεις να λαμβάνεις ενημερώσεις για τα γεγονότα που έχεις επιλέξει μπορείς να τα διαγράψεις με ένα κλικ από τη σελίδα «Επεξεργασία Προφίλ». Με αυτό τον τρόπο το Giortazei.gr θα σταματήσει να σε ενημερώνει μέσω email. Αν παρ'όλα αυτά για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σου, τότε απλά στείλε ένα αίτημα διαγραφής εδώ

Λύση Προβλημάτων

Ξέχασα το password μου

Αν έχεις ξεχάσει το password σου (συνθηματικό) τότε μπορείς να το ανακτήσεις εδώ


Αν χρειάζεσαι βοήθεια σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα το οποίο δεν καλύπτουν οι παραπάνω πληροφορίες τότε θα παρακαλούσαμε να μας στείλεις το αίτημα σου εδώ.